Fraai gekleurde artistieke plaatjes, verrijkt met welluidende teksten over liefde, verschijnen dagelijks in magazines en op sociale media. Ze zijn uit een goed hart bedoeld om troost te bieden. Maar als je nu eens geen liefde kan vinden, niet weet wat het is om liefde te voelen, laat staan te geven?

Mogelijk is jouw gevoel van liefde bedolven onder vervelende ervaringen. Als je de impact van die ervaringen weet te verminderen, dan komt als vanzelf de liefde weer naar de oppervlakte. Komt je liefde naar boven dan geeft je dit rust en blijdschap. Het is de basis voor een gezond hoofd en lichaam, de basis voor het oplossen van geestelijke en lichamelijke aandoeningen.

Dit is het eenvoudige concept en aanpak uit het boek ‘Natuurlijke Analyse, ander zicht op gezondheid’. Het boek gaat ervanuit dat een chronische aandoening verdwijnt als je de echte, de authentieke oorzaak van je aandoening vindt. Is de oorzaak gevonden dan vermindert of verdwijnt mogelijk de aandoening. Het boek geeft je daarvoor achtergronden en oefeningen om volgens dit principe te werken.