Het zou heel fijn zijn als je hieronder een recensie over mijn boek wilt plaatsen. Dit geeft andere mensen een indruk over het boek. Je kan je recensie anoniem plaatsen.

Ik dank je voor je recensie.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Boek Natuurlijke Analyse
Average rating:  
 6 reviews
 by Holistik

Op de site van Holistik kun je de volgende samenvatting vinden:

'Het aantal mensen dat tegenwoordig lijdt aan chronische gezondheidsproblemen neemt toe. Stress wordt steeds vaker als de boosdoener aangewezen. Dit boek haakt in op die visie en legt uit hoe negatieve gebeurtenissen zich vast kunnen bijten in je lichaam. Met als mogelijk gevolg nare, chronische gezondheidsklachten. ‘Natuurlijke Analyse’ biedt relatief eenvoudige oefeningen om negativiteit die in je geheugen is opgeslagen, minder ingrijpend voor je te maken. Deze kijk op gezondheid kan een aanvullend hulpmiddel zijn in de strijd tegen fysieke of geestelijke aandoeningen.'

Zie de site van: Holistik

 by De Bibliotheek

De onderstaande recensie van het boek Natuurlijke Analyse is bij de beschikbaarstelling door de Bibliotheken gemaakt.

"Om klachten van zowel lichamelijke als mentale chronische aandoeningen te verminderen of te doen verdwijnen, heeft de auteur Natuurlijke Analyse samengesteld. Het is geen nieuwe methode, maar een combinatie van bestaande, aanvullende behandelmethoden en technieken. De nadruk ligt op meditatie, (familie-)opstellingen, kristaltherapie en energiewerk. Het uitgangspunt is dat een aandoening een oorzaak heeft die bij de persoon zelf gezocht moet worden. Bij de eigen ervaringen, overtuigingen, geschiedenis of gevoelens. Het boek is op te delen in drie gedeelten: uitleg over de verschillende methoden, informatie over Natuurlijke Analyse en tot slot, allerlei soorten oefeningen voor de gebruiker. Daarbij is gekozen om de theorie uit te leggen naar aanleiding van vragen en/of als een dialoog, die in cursieve letters staan. De informatie is daardoor heel gedegen en zeer duidelijk. Natuurlijke Analyse is waardevol voor mensen met chronische klachten die in de reguliere geneeskunde worden gezien als iets waarmee men moet leven. De gekozen methoden zijn efficiënt en altijd versterkend." - F. van Soelen

Zie de site van de bibliotheek.

 by Tinie

Mooi boek, prettig om te lezen, iets waar je wat aan hebt. Dank je wel voor het schrijven ervan!

 by Willem

Het maakt mij bewuster van mijn mogelijkheden om op het gevoel en met ratio om te gaan met mezelf en daarmee met iedereen in mijn omgeving.
Het stelt mij in staat om bewuster te leven in het heden en verstoringen uit het verleden onder ogen te zien en daarvan te bepalen of zij mij nog beïnvloeden of niet.

Dank je wel Leen !

 by Mia

Mooi uitziend boek met heldere, eenvoudige uitleg. Heel uitnodigend. Pluim voor de auteur.

 by Nynke

Het juiste moment waarin mensen tijd hebben voor bezinning en verdieping. Succes!